2025/02/13
【北海道ニセコポップアップストア】「すし屋のさい藤」とのコラボレーションメニュー
2025年2月28日(金)・ 3月1日(土)・ 3月2日(日)
ランチ11:00~14:30, ディナー17:00~20:30ラストオーダー
Friday, February 28 – Sunday, March 2 2025
Lunch: 11:00-14:30, Dinner: 17:00-20:30LO
期間限定で出店中の北海道ニセコポップアップストアにて、「すし屋のさい藤(札幌本店・ニセコ店)」とのコラボレーションメニューを提供します。ニセコの大自然を望みながら、至福のステーキと、こだわりの蝦夷前鮨を堪能ください。
We are very excited to announce a special collaboration menu with “SUSHIYA NO SAITO” (Niseko Branch) at our pop-up dining experience.
Indulge in our acclaimed steaks and artisanal Ezo-mae sushi while taking in the stunning backdrop of Niseko’s winter landscape.
※画像はイメージです。
【オンラインのご予約 Online Reservations】
・ウルフギャング・ステーキハウス ニセコ ポップアップストア Wolfgang’s Steakhouse Niseko Pop-up Store
※「ご要望など / Requests」欄に、コラボレーションメニュー希望の旨、ご記載ください。
*Please indicate ” Collaboration menu” in the “Requests” section
・すし屋のさい藤 ニセコ店 SUSHIYA NO SAITO NISEKO